Het Nederlandse antwoord op frozen yoghurt is Yoghurt Barn: yoghurt als snack.

Nieuw foodretailconcept Yoghurt Barn zet niet de frozen, maar authentieke yoghurt centraal. Wij Nederlanders zijn immers verzot op yoghurt, maar eten het slechts als ontbijt of toetje. Het idee is simpel: bakje, yoghurt (biologisch en direct van de boer), topping, smullen. En alleen yoghurt met cruesli is natuurlijk hopeloos passé. De Barnbezoeker kan kiezen uit allerlei toppings en door chef-koks samengestelde specials. Food Inspiration heeft de eer om de Warm Winter Specials te mogen aankondigen: Posh Pear en Amazing Apple. Deze warme toppings vormen een lekker constrast met de koude yoghurt en de knapperige toppings.

Het Food Inspiration team was in ieder geval al helemaal fan, zoals je op de foto kunt zien. Voor een lekker bakkie is dit dus de nieuwe place to be. Of zoals ze zelf graag zeggen: loeilekker!

yoghurtbarn.nl