Het jonge en creatieve duo @pietje_derks en @Zegmaarroland opende voor de tweede keer hun pop-up restaurant #Anderhalf in de oude Mengfabriek.

De Spijsbereiders

Pop-up restaurant Anderhalf is een initiatief van ‘creatieve kerrieschoppers’ Peter Derks en Roland van Balen. Na hun opleiding Food & Design aan de HAS Hogeschool in ’sHertogenbosch zetten ze een culinaire en creatieve start-up op met het doel een stempel op de foodwereld te drukken.

Eigenzinnige concepten

Onder de naam De Spijsbereiders werken Peter en Roland aan eigenzinnige concepten en producten. Soms in eigen beheer, soms in opdracht van ondernemers die niet bang zijn anders te denken.Het duo richt zich op vijf speerpunten; horecaconcepten, supermarktproducten, horeca ontwikkeling, conceptontwikkeling en een eigen Studiorestaurant.

Bekijk het video-interview met de spijsbereiders in ons magazine!