Één op de negen mensen in de wereld lijdt honger @Kelloggcompany trok zich dit lot aan en begon de actie #KellogsBFBD.

Ontbijt voor ieder kind

In ontwikkelingslanden, maar ook in Europa en Amerika gaan er dagelijks kinderen met honger naar school. Drie jaar geleden begon het Amerikaanse bedrijf Kellog's een actie om kinderen wereldwijd zonder honger naar school te sturen. Om dit gigantische project te laten slagen, zette het bedrijf gedurende drie jaar projecten op in Europa, (Latijns-)Amerika, Canada en Azië om kinderen een ontbijt te geven.

Change the world

Onder de naam Breakfasts for Better Days moesten er binnen drie jaar 500 miljoen ontbijtjes geserveerd worden. Dit doel is begin 2016 al gehaald, maar het bedrijf zegt nog niet klaar te zijn. De ambitie is om een rol te blijven spelen in de uitdaging om wereldwijd kinderen met een volle maag onderwijs te laten volgen. 

Benieuwd naar meer big food met een big heart?