Chef @TwittSidneyS en chef #JasonPan slaan de handen ineen voor een vegetarische smaakexplosie! Locatie? @WaldorfAMS

Sterrenchef Sidney Schutte duikt samen met zijn Chinese collega Jason Pan de keuken in. Jason is executive chef van de Wujie restaurants, een van de meest vooruitstrevende vegetarische restaurants in Azië. Van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober serveren zij samen een hoog culinair vegetarisch 7-gangen menu. Sidney’s kennismaking met de verrassende kooktechnieken uit de Aziatische keuken, leidde tot het idee voor deze samenwerking.

Innovatief koken

Jason Pan staat in China bekend als dé ambassadeur van de vegetarische keuken, sinds 2001 houdt hij zich al bezig met het ontwikkelen en onderzoeken hiervan. Samen met zijn team is hij eind september te bewonderen bij de Goldfinch Brasserie in Waldorf Astoria Amsterdam.

Wil je zelf deelnemen aan het diner, mail dan naar restaurants.amsterdam@waldorfastoria.com