SNEL ZIJN! @Desemenzo geeft 50 doe-het-lekker-zelfpakketten weg voor een eigen desemcultuur op Food Unplugged

Tijdens Food Unplugged op 24 juni steken we wederom de handjes in het deeg. Edwin Klaasen van Desemenzo geeft dit keer drie workshops, waarvan er één slechts is weggelegd voor een groepje van 50 geluksvogels.

Dit jaar geeft Edwin 50 lucky aanwezigen alvast wat huiswerk mee. Wie snel is, krijgt binnenkort een doe-het-lekker-zelfpakket in de brievenbus om 6 dagen voorafgaand aan Food Unplugged alvast een eigen desemcultuur te maken. Met deze desemcultuur bak jij tijdens Food Unplugged je eigen woeste knoest. En we laten je thuis natuurlijk niet met bebloemde handen in het haar staan; wij zorgen voor persoonlijke videobegeleiding van bakkertje himself.

Hier moet je dus snel bij zijn. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Heb jij al een toegangskaart en wil je met je eigen desemcultuur op Food Unplugged staan? Meld je dan aan via onderstaande link en wie weet behoor jij tot de lucky few!

TOEGANGSTICKETS

Nog geen toegangsticket voor Food Unplugged? De kaarten gaan hard, dus wees er snel bij: