@Hanssteenbergen vertelde bij @BNR over de technorevolutie in de #horeca.

Op dinsdag 31 mei was Hans Steenbergen te gast bij radiozender BNR in het programma van Roelof Hemmen, waar Food Inspiration met grote regelmaat over de laatste horecatrends praat. In deze uitzending praatte Hans over de kokende huisrobot die in de toekomst ook in de industrie ingezet kan gaan worden. 

De Robokok

Is koken niet je sterkste bezigheid, maar hou je wel van lekker eten? Prijs jezelf dan gelukkig, want eind 2017 neemt de robokok deze bezigheid van je over. De robot werkt net zo snel en secuur als een echte kok. Via een app klik je op een gerecht en de robochef gaat voor je aan de slag. Luister het volledige fragment met Hans terug op BNR.

Get inspired!

Echt appnormaal

Wil je altijd alle trends als eerste ontvangen? Download dan onze app Trendement. Boordevol inspiratie en tips voor beter ondernemen. Via app.trendement.nl maak je na registratie direct een maand lang gratis gebruik van Trendement.