Een enorme verzameling gratis food videos, recepten, artikelen en fotomateriaal op jouw community in FeedMe

Er is een nieuwe app gelanceerd voor foodies, ontwikkeld door foodprofessionals: FeedMe. FeedMe is een online multimedia foodnetwerk dat foodies en culinaire experts met elkaar verbindt. Deze community wordt door zowel foodlovers als –professionals vormgegeven, vanuit dezelfde passie voor goed eten.

De app bestaat uit een enorme on-demand food media verzameling vol videos, recepten, artikelen en fotomateriaal. Ook kunnen gebruikers van de app invloedrijke bloggers ontdekken, evenals de beste chefs, ambachtelijke foodexperts en een kijkje nemen achter de schermen. Ook kun je als FeedMe contributor jouw eigen culinaire hoogstandjes en technieken delen met de community.

Met FeedMe kun je een kijkje nemen in keukens wereldwijd en zelfs als je niet dezelfde taal spreekt, is het nog heerlijk om de chef aan het werk te zien. Van de kunst van het opmaken van borden tot moleculaire gastronomie, alles wat met koken te maken heeft kun je vinden in de app.

De (Engelstalige) app is gratis te downloaden in de Appstore.