Omringt door vuurkorven en gezelligheid verzorgde Hidde de Brabander een verassende High Tea in het Vondelpark @DilmahNL

De smaakrijkdom en terroir van thee is net zo rijk als die van wijn. De verwachting is dat er meerdere theeconcepten gaan komen in Nederland. Vooral vrouwen voelen zich aangetrokken tot dit product. 

Op dinsdag 27 januari organiseerde Dilmah en Hidde de Brabander een Mid Winter High Tea. De Big Green Egg was de hoofdrolspeler van deze bijzondere middag. Hidde bereidde onder andere coquilles, ossenhaas en warme chocolade taartjes. Omringt door vuurkorven, zitbanken, thee en gezelligheid verzorgde zij een verassende middag in het Vondelpark. 

Hidde de Brabander

De oprichting van Dreams of Magnolia, in 2010 door Hidde de Brabander, wordt voorafgegaan door een reis die hem voert langs mooie wegen als Landgoed Duin & Kruidberg*, de Librije ***, Parkheuvel ***, Patisserie de Rouw, Huize van Wely en Banketbakkerij Roodenrijs als vertrekpunt.

Anno 2014 kan televisiepresentator van Net 5’s ‘Bake my Day’ daaraan worden toegevoegd en is Hidde de Brabander niet meer weg te denken uit de culinaire wereld.