Een artikel gemist? Elk weekend laten we de best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

1. Social hotel

Stel je eens voor: een hotel waar je je kamer aan kunt passen naar persoonlijke behoeften. Waar zonder moeite een Tai Chi master voor de deur staat. En waar de hotel staff is vervangen door een Personal Assistant, of je nu vijf dagen of drie maanden blijft. Als het aan de mensen achter Zoku ligt, is dit wat het hotel in de toekomst moet worden.
Lees het artikel hier

2. Starbucks tasting room

Een coffee experience zo groot dat je bijna een kaart nodig hebt om er de weg te vinden. Afgelopen vrijdag opende Starbucks haar spiksplinternieuwe Reserve Roastery and Tasting Room van bijna 1900 vierkante meter in een voormalige autoshowroom in Seattle.
Lees het artikel hier

3. Rise and shine

Wat het meest belangrijke eetmoment van de dag zou moeten zijn, wordt door velen ingevuld met een inspiratieloze kom yoghurt of boterham met pindakaas. Zij die op de vroege ochtend ook nog eens hun kroost aan het eten moeten weten te krijgen, zijn meer geneigd om de ontbijttafel te vullen met suikerhoudende producten. Van chocoladepasta tot mierzoete ontbijtgranen. Hannah Whitaker liet zich voor de New York Times inspireren door dit alledaagse ritueel. Het resultaat? Een portret van kinderen over de hele wereld aan de ontbijttafel.
Lees het artikel hier

4. Platform voor koffiejunkies

Echte koffie, van echte branders met passie voor het vak. Dat is United Coffee Roasters, Nederlandse koffiebranderijen op één platform. Geen troosteloos kopje koffie maar wekelijks versgebrande koffie. De koffierevolutie is begonnen. Vele koffiebranders zijn op het platform terug te vinden, waaronder Brazuca Coffee, Dutch Barista Coffee, Giraffe, Koffiestation, Lot Sixty One, Man met Bril en Sweet Cup. 
Lees het artikel hier.