Productinfo van 1000 merken in 1 database. @PSinfoodservice, gefeliciteerd met deze mijlpaal! Lees het PS-magazine:

Alle productinformatie van meer dan duizend merken verzameld in één database, dat is PS in foodservice. Vier jaar geleden begon PS met 'slechts' tachtig merken... Duizend merken in vier jaar tijd is een mijlpaal en dat mag worden gevierd. Hoe? Met een feestelijk Merkenmagazine.

Lees het feestnummer van PS hier!

Allergeneninformatie en voedingswaarden

In de database van PS in foodservice staan van elk product informatie over onder meer allergenen, ingrediënten en voedingswaarden. Fabrikanten kunnen zo op één plek hun productinformatie borgen en via de tools van PS in foodservice productinformatie delen met hun professionele afnemers en consumenten.

Erg handig als je wilt weten welke allergenen, hoeveel kcal of welke voedingswaarden een product bezit. Alle producten mét hun informatie zijn gratis te zien in het Foodbook: www.psinfoodservice.nl.