Hell's kitchen NYC; de nieuwe eetkamer voor inwoners @GWMarket

Culinair journalist Denise Kortlever bezocht Gotham West Market, een van de meest inspirerende nieuwkomers in de New Yorkse horeca. Gotham West Market ligt in Hell’s Kitchen, een toeristische buurt waar New Yorkers normaal gesproken ver vandaan blijven. 

Eetkamer voor inwoners
Dat beseften ook de ontwikkelaars van het immense appartementencomplex dat daar werd gebouwd. Om toekomstige huurders te trekken werd daarom Gotham West Market bedacht, dat meteen als eetkamer voor de inwoners zou dienen. Deze unieke all-day markt met acht kleine toprestaurants van bekende chefs maakt de buurt voor iedereen aantrekkelijker

Een groot succes
De markt wordt druk bezocht en is geliefd bij zowel huurders als zakenmensen, toeristen en buurtbewoners. Alles wordt voor je neus bereid, waardoor je direct contact met de chefs hebt en persoonlijk wordt geadviseerd. Bovendien staan er tussen de restaurants gemeenschappelijke tafels, waardoor er ook met een grote groep gerechten van verschillende zaken kunt proberen

Meer weten over Gotham West Market en de nieuwe food court? Lees het artikel hier.