Haal je toekomstige baan op! Meld je aan voor de Food Inspiration Talent Day op 7 oktober 2014 @FITalents.

Inspiratie opdoen voor je loopbaan en netwerken met vooraanstaande foodservicebedrijven. Ambitieuze studenten en young professionals slaan op dinsdag 7 oktober hun slag tijdens de vierde editie van de Food Inspiration Talent Day.

De Food Inspiration Talent Day slaat de brug tussen opleiding en carrière. Het inspiratie- en netwerkevent wordt georganiseerd voor young professionals tussen de 18 en 30 jaar die staan te popelen om de arbeidsmarkt te bestormen. Deelnemers worden geselecteerd op basis van hun achtergrond en eagerness. Scholen, brancheorganisaties en werkgevers maken het event tot een gezamenlijk succes. Werkgevers vinden het evenement een uitgelezen kans om in één dag in contact te komen met de grootste talenten uit de branche. Het gezamenlijke doel: zoveel mogelijk jong talent te enthousiasmeren en te behouden voor de foodservicemarkt.

Rollercoaster
De Food Inspiration Talent Day voelt als een ritje in een rollercoaster. Geen minuut blijft onbenut in het programma met supersprekers, inspirerende praktijkverhalen over carrière maken en praktische workshops. Tijdens een uitgekiend speeddateprogramma krijgen studenten en young professionals de kans om zich persoonlijk te presenteren aan potentiële topwerkgevers: hotelketens, voedingsproducenten, groothandels en cateraars. Ieder bedrijf dat aanwezig is nodigt hun beste speeddater bovendien uit om een keer mee te draaien als ‘CEO for a day’.

Locatie
Theater & congres Orpheus in Apeldoorn vormt het podium waarop 250 getalenteerde en gemotiveerde aankomende foodservice professionals op 7 oktober kunnen laten zien waar ze voor staan. De talent day wordt gemodereerd door Food Inspiration trendwatcher Frank Lindner.

Wil je erbij zijn?
Ben jij een young talent of professional en ben je op zoek naar een stage of een baan? Mail jouw motivatie (25-50 woorden) met een selfie naar info@fitalents.nl.

Als je wordt geselecteerd kan je op 7 oktober kennismaken met: HMSHost Schiphol Airport, Deli XL, de Efteling, Makro, Nestlé Professional, Mise en Place Group, Lamb Weston/Meijer, The Carlson Rezidor Hotel Group, Accor Hotels, Postillion Hotels en Vermaat Groep.

Bekijk hier de teaser van de Food Inspiration Talent Day 2014: