Zet het WK op de kaart met deze limited edition hamburger buns. Ook leuk als Oranje het onverhoopt toch verpest.

Het WK begon met een klapper voor Oranje en tegen Australië deden de jongens het nog eens dunnetjes over. Niemand hield de 5-1 overwinning op Spanje voor mogelijk. De jongens maken dromen waar en cafés draaien topavond na topavond. Aan ‘de voorkant’ is het slechts een kwestie van tap open, een playlist met overwinningshits binnen handbereik en wellicht wat aankleding rond de bar. Maar hoe speel je als witte brigade in op het onvoorstelbare voetbalsucces van de Oranje mannen?
 
Lantmännen Unibake presenteert de unieke World cup Hamburger Bun. Deze limited edition ter gelegenheid van het Wereldkampioenschap voetbal in Braziliê bestaat uit zes verschillende hamburgers. Zo maak je niet alleen een typisch Hollandse burger, maar kun je ook onze zuiderburen of het gastland Brazilië vertegenwoordigen.
 
Bekijk hier hamburger nummer 1: de Spaanse burger
 
En vraag hier gratis het receptenboek aan voor nog meer heerlijke recepten van Lantmännen.