De meest smaakvolle line up van 2014 is bekend. Wie schitteren er dit jaar tijdens @tasteamsterdam?

De line up van de Taste of Amsterdam is bekend. Van 15 tot en met 18 mei trekken de beste Nederlandse en internationale chefs en de beste restaurants uit Amsterdam en omgeving naar het Amstelpark voor hét culinaire evenement van onze hoofdstad.

Signature dishes
Dit jaar schitteren onder andere restaurants als &Samhoud Places, Merkelbach, Fifteen, De Kersentuin en Screaming Beans op de Taste. En dit is slecht een greep uit de twintig restaurants die aanwezig zullen zijn. Tijdens het evenement presenteert een ieder van deze restaurants een selectie van hun signature dishes. Om zoveel mogelijk te kunnen proeven, zijn de gerechten een verkleinde versie van de gerechten die de restaurants normaliter serveren.

Chefs sessions
En wat is de Taste of Amsterdam zonder smaakvolle chefs? In het Taste Theater leren topchefs als Julius Jaspers, Peter Lute, Joris Bijdendijk en Cuno van ‘t Hoff het publiek in korte sessies meer over hun geroemde gerechten, die na afloop te proeven zijn.

Wijn is fijn
Ook de wijnliefhebber komt tijdens het vierdaagse evenement aan zijn trekken. Zo kun je als gast genieten van wijn-spijs combinaties van Nomads, Envy, Mercat en Supperclub of meedoen aan de kaas-wijn proeverij onder leiding van wijnjournalist Edwin Raben.

Alle belangrijke informatie op een rij:
Datum: 15 t/m 18 mei 2014
Locatie: Amstelpark, Amsterdam
Prijs: €9,50 per dag (voorverkoop) via See Tickets
Website: http://www.tasteofamsterdam.com