Under construction! Restaurant @delibrije ondergaat in januari 2015 een complete metamorfose

Een nieuw jaar, een nieuwe look. Het is alweer acht jaar geleden dat Jonnie en Thérèse Boer restaurant de Librije in Zwolle het uiterlijk gaven dat het vandaag de dag heeft. Tijd voor verandering dus, moeten zij gedacht hebben. De sterrenzaak zal in januari 2015 dan ook een complete metamorfose ondergaan, laat het culinaire stel in een interview met Misset Horeca weten.

Buiten brood bakken
Nieuwe stoelen, nieuwe gordijnen; niets zal aan de make-over van het restaurant ontkomen. Aan zijn kookstijl verandert niks, al wil Jonnie wel wat technische dingen toevoegen. Zo denkt de topchef na over de bouw van een takkenoven om buiten brood te bakken.

Under construction
Wie in gedachten al een kerstdiner bij de sterrenzaak had gepland, hoeft niet bang te zijn: 'Tot en met de Kerst zijn we open, dan gaan we een paar weekjes dicht en gaan we helemaal een nieuwe Librije maken', aldus Thérèse.

Bekijk hier het interview van Misset Horeca met Jonnie en Thérèse: