De supermarktketen @agrimarkt lanceert een streekproductenapp: De Boer @p. Lees er hier meer over!

Supermarktketen Agrimarkt lanceerde woensdag 26 maart een streekproductenapp, genaamd ‘De Boer @p’. Het is een applicatie voor de smartphone waarmee klanten beter geïnformeerd worden over producten en waarmee rechtstreeks gecommuniceerd kan worden met de producenten. 

Interactieve foodapp
Op dit moment is de app beschikbaar voor drie streekproducten: eieren, kaas en chips. Als klanten de speciale codes van de producten scannen, krijgen ze meteen informatie van de teler of veehouder. Ze kunnen productgegevens krijgen, maar ook twitterfeeds, foto’s of video’s. Klanten krijgen op deze manier meer inzicht over het product: wat er in zit en waar, door wie, wanneer en hoe het gemaakt is.

De Boer @p is hier gratis te downloaden.