Een pop-up pizzeria, koffieklatch of Duitse biergarten. The Standard Plaza @standardEV is alles behalve standaard!

De beslissing van het Hilton om de roomservice te schrappen, schudde de traditionele hotelwereld goed wakker. Veel hoteliers zien roomservice als iets dat onlosmakelijk verbonden is aan de ervaring van de gast. Maar je kunt het ook anders aanpakken om van je F&B een niet te missen gebeurtenis te maken. Zo doet The Standard Hotel in New York dat met het element der verrassing.

Enige in zijn soort
De Standard Plaza is een openbare ruimte aan de voorgevel van het hotel dat zich leent voor allerlei pop-up initiatieven, zoals kunstevenementen, pop-up pizzaria's, een koffieklatch of zelfs een Duitse biergarten inclusief worst en pretzels. Er wordt vooraf niet aangekondigd wat er dagelijks op het plein te vinden is, waardoor er veel bekijks op af komt. Zo houdt het hotel de interesse van de gasten en omwonende wakker.