Zelf pizzabakker spelen @pizzahut? Nu nog toekomstmuziek, maar ze hebben onlangs al wel een promovideo gelanceerd:

De digitalisering van de horeca - zowel vóór als achter de schermen - ontwikkelt zich steeds verder met horeca applicaties als POSIOS en interactieve manieren van bestellen zoals bij fusion restaurant Izkaya of sushiconcept Inamo in Londen. En onlangs lanceerde de pizzaketen Pizza Hut een promovideo van hun eigen virtuele build-your-own-pizza pizzatafel.

Ieder een eigen helft
In het ontwerp van de Pizza Hut kun je zelf de grootte, de basis van het deeg en de ingrediënten van je pizza bepalen. Een pizza delen kan er ook, want je kan je eigen helft geheel naar eigen wens aankleden. En om het leed dat wachten heet te verzachten, kun je er met de touchscreen ook spelletjes op spelen.