De Breathable Tea Room van @Camellia_Teas serveert kopjes thee die je door je neus drinkt.

Waarom thee drinken als je het ook kunt inademen? In plaats van de gebruikelijke vloeibare vorm, worden mensen bij The Breathable Tea Room aangespoord om hun warme drank te inhaleren met rietjes.

Camellia’s Tea House
The Breathable Tea Room is opgericht door Camellia’s Tea House voor de Experimental Food Society Spectacular in Londen. Er is minder risico om je tong te verbranden aan een verdampte thee, maar het is wel een uitdaging om je thee in je glas te houden. Alhoewel thee niet een van de meest calorierijke drankjes zijn, bestaat de verdampte versie uit nul calorieën en komen de antioxiderende eigenschappen van de thee sneller in je bloedbaan. 

Experimental Food Society Spectacular
Experimental Food Society Spectacular is een jaarlijks culinair evenement. Het bestaat uit een tweedaagse tentoonstelling. Dit evenement is een verzameling van boter beeldhouwers tot voedsel futurologen. 

Beeld: NOTCOT