Meer sterren dan je aan kunt?! Op 1 avond naar @FrancoisGeurds, @Zwethheul1, @parkheuvel en @RestaurantFRED.

Na onze Rotterdams Ruig editie is er nu des te meer reden om je naar deze booming havenstad te verplaatsen. De vier Rotterdamse sterrenchefs Mario Ridder (De Zwethheul), Erik van Loo (Parkheuvel), Fred Mustert (Restaurant Fred) en François Geurds (FG Restaurant) hebben de handen ineengeslagen en bieden in de vier maanden maart, april, mei en juni de exclusieve 4x010 Sterrentour aan. Een culinaire tour langs de vier restaurants waarbij een signatuurgerecht met een bijpassende wijn van iedere chef geserveerd wordt.

Michelintour
Het menu bestaat uit een amuse, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert, allemaal gegeten in een andere sterrenzaak. De gasten worden tijdens het diner van het eerste naar het volgende restaurant gebracht. De volgorde wisselt gedurende de komende vier maanden.

De prijs bedraagt 50 euro p.p. per gang voor de lunch en 56 euro p.p. per gang voor het diner. Voor dit bedrag ontvangt de gast:

  • Aperitief, amuse, voorgerecht, bijpassend glas wijn en mineraalwater;
  • Tussengerecht, bijpassend glas wijn en mineraalwater;
  • Hoofdgerecht, bijpassend glas wijn en mineraalwater;
  • Dessert, bijpassend glas wijn, mineraalwater en na afloop koffie en friandises.

Reserveringen kunnen bij ieder van de deelnemende restaurants of via de website gemaakt worden op dinsdag, woensdag en donderdag.