Muziek aan en ontspannen maar! Geniet naast de Happyology list ook van de Intensified Relaxation list.

Het Happyology magazine zit weer vol lekkere nummers, maar daarbovenop hebben we ook de Food Inspiration Intensified Relaxation playlist samengesteld. In deze lijst brengen we de tien meest ontspannen nummers aller tijden samen. De nummers zijn door muziektherapeuten geselecteerd.

Wellness en muziek
Muziek met een snel tempo en geschreven in majeur akkoorden doet het hart sneller kloppen, een fysiek kenmerk van je goed voelen. Rustgevende muziek daarentegen, kenmerkend door de combinatie van verzachtende tonen en een juiste frequentie, werkt kalmerend. 

Word nu lid van de Food Inspiration Playlist op Spotify!

Muzieklijst
Je vindt de hele muzieklijst van het 84e Food Inspiration Magazine; de Happyology-editie in Spotify. Uiteraard gratis af te spelen!

Miljoenen nummers
Nog geen Spotify? Meld je snel aan en luister gratis naar miljoenen tracks.