Marieke Hart: Je hoeft niet te leren koken van een sterrenkok, je eigen buurvrouw heeft genoeg inspiratie te bieden.

‘Het ultieme kookboek om te gluren bij de buren’, zegt Marieke Hart, schrijfster van het boek Thuisgekookt. Marieke Hart gelooft in de kracht van delen, delen is het nieuwe hebben. Dit uit zij in haar virtuele kookplein Thuisafgehaald.nl, waar je een zelfgekookte maaltijd kunt delen met mensen uit je buurt. Maar de kracht van het delen komt ook tot uiting in haar kookboek, Thuisgekookt dat vandaag gepubliceerd is.

Thuisgekookt
Het kookboek bevat vijftig recepten gemaakt door thuiskoks van Thuisafgehaald.nl. Op deze manier wil Marieke kookinspiratie delen met de rest van Nederland. ‘Je hoeft niet te leren koken van een sterrenkok, je eigen buurvrouw heeft genoeg inspiratie te bieden’, zegt Marieke. De thuiskoks presenteren niet alleen hun recepten, maar in het kookboek vindt je ook een korte kennismaking met de thuiskoks en vertellen zij over hun mooiste bedankjes die zij hebben ontvangen van hun afhalers.

Wil jij je laten inspireren door de thuiskoks van Thuisafgehaald.nl? Stuur dan een mailtje naar redactie@foodinspiration.nl en wie weet win jij Thuisgekookt!