Anders was het. Slimmer zijn we nu. En beter wordt het! De eerste Health & Care Day is een feit. #hcday2013

De eerste Health & Care Day is een feit. En zo’n driehonderd professionals uit de zorg waren erbij. ‘Anders, slimmer, beter’ was de boodschap. Deze boodschap werd kracht bijgezet door inspirerende presentaties van zes keynote sprekers uit binnen- en buitenland. Zo sprak voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm over leiderschap, drukte Gerard van Grinsven – CEO Cancer Treatment Centers of America – ons op het hart dat de patiënt meer persoonlijke aandacht verdient en centraal moet staan. En leerde Kris Verburgh ons alles over de voedselzandloper.

Smullen!
De gasten werden de hele dag voorzien van een heerlijke inspirerende hap en de nodige dosis energie. Van zoete hamburgertjes, bietensap en oesterzwambitterballen tot een wandelend kaasplankje compleet met een glaasje wijn erbij. De culinaire verwennerij werd mogelijk gemaakt door diverse foodpartners.

De Health & Care Day 2013 had plaats in het Miele Inspirience Center in Vianen en werd georganiseerd door Zorgnetwerk Nederland in samenwerking met Food Inspiration en Skipr.

Bekijk hier de beelden: