Uniek zijn in het enorme horeca-aanbod en dan ook nog eens gevonden worden door de juiste mensen, het kan!

‘In de drukke digitale wereld vergeten we soms wel eens dat een drankje met vrienden op een sfeervolle locatie met lekkere muziek stiekem ontzettend leuk is... dus geniet!’, zeggen de makers van Cafellow. Dit is een nieuw sociaal platform dat vraag en aanbod van horecagelegenheden bij elkaar brengt. Door een enorm aanbod in de horecasector is het erg lastig om je als uniek horecabedrijf in de markt te zetten en gevonden te worden door de consument. Cafellow zorgt ervoor dat een horecagelegenheid beter vindbaar en zichtbaar is voor de juiste doelgroep, op het juiste moment. Muziekkeuze


Dit doet Cafellow op verschillende manieren. Zo kan een horecabedrijf gevonden worden op basis van locatie, sfeer, specialiteiten, evenementen maar ook bijvoorbeeld door de muziekkeuze. Als horecabedrijf kun je partner worden van Cafellow. Het is mogelijk om drie verschillende abonnementen af te sluiten als partner, van een basis tot een premium abonnement. Het verschil tussen de abonnementen is vooral de vindbaarheid in Cafellow. 

Omdat het platform nog in de testfase zit, zijn op dit moment alle abonnementen van basis tot premium gratis en wordt het sociaal platform alleen nog maar als applicatie aangeboden op de computer.