Een boodschappenlijstje maken vanaf de bank, terwijl je door de winkel loopt. Het kan met de Jumbo Foodmarkt app.

Jumbo Foodmarkt maakt de beleving af door een bijpassende applicatie voor iPhone en Android. De delicatessensupermarkt in Breda is een mooi voorbeeld van blurring. Je kunt er boodschappen halen, maar ook direct laten bereiden om vervolgens op te eten of mee te nemen.

En nu is er dan ook de Jumbo Foodmarkt app. Hiermee kun je door de winkel lopen – mooi in beeld gebracht door 360-gradenfoto’s – maar je kunt er ook recepten in opzoeken en direct zien welke producten goed geprijsd zijn.

Inspiratie
‘Jumbo Foodmarkt biedt een echte belevenis op het gebied van gezond en lekker eten. Met deze nieuwe app gaan we hierin nog een stap verder. Dankzij de app kunnen we klanten 24 uur per dag, zeven dagen per week inspireren’, aldus Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten.