Wat is het geheime ingrediënt voor de motivatie van jezelf, je collega’s, je personeel en je community? #fipioneers #summercourse

De gast is koning, dat weet oud hotello en horeca-ondernemer Andreas Oerlemans als geen ander. Hij is een food en horeca man in hart en nieren. Hij stelde de vraag aan de Pioneers ‘Hoe motiveer ik mijn gasten’. Er zijn vele manieren, maar wat is nu de juiste? Hans Steenbergen besprak samen met de Pioneers de geheimen van 'De gelukkigste manager'. Want hoe breng je deze motivatie nu van jezelf nu over op anderen? 

Arjan de Boer besprak zijn sleutel tot succes wat betreft het motiveren van zijn collega’s. Hoe stel je een sterk team samen? Hoe komt iedereen tot zijn recht? En ga je nu iemand z’n zwakke punten verbeteren of z’n sterke punten versterken? Social Media expert Kim van Velzen besprak de do’s en dont’s op de online platformen. Met voorbeelden van collega Pioneers bekeken ze hoe te anticiperen op de online community en hoe hiervan te profiteren.

Tussen de workshops door genoten de Pioneers van een heerlijke lunch met brood van Desemenzo, aspergesoep van Henri en gerookte kalkoenfilet, gekookte ham en Livarpaté van Farm Fresh. Ook kwam Klaasjan Haar van de IJsacademie langs om te laten zien hoe je met stikstof ijs maakt. Een spectaculair gezicht.

Dank dat iedereen er was en een heel fijne zomer! Hierbij een overzicht van de online activiteit met de hashtag #fipioneers van de dag.

Bekijk ook het fotoalbum van de Summercourse op de Food Inspiration facebook-pagina.