Vind je het moeilijk om vegagerechten te vinden? Volg de workshop Vlees noch Vis van @VariatieKeuken #flexitarisme

Het aantal flexitarieërs blijft groeien. Of dit nu komt door de opkomst van het dierbewustzijn of de paardenvleesschandalen laten we in het midden. Feit is wel dat we gevarieerd willen blijven eten, maar hoe doe je dat zonder vlees en vis?

De Vleesch noch Vis workshop van Variatie in de keuken is er om restaurants, cateraars en hobbykoks te helpen met de nodige kennis, tips en vaardigheden om de heerlijkste vegagerechten op de kaart te zetten. De laatste workshop was een heuze hit en vond plaats in Studio Smaak in Utrecht. Door het succes is de volgende workshop van Vleesch noch Vis alweer ingepland; maandag 27 mei in Librije’s Atelier te Zwolle.

Ben jij nieuwsgierig naar de tips en tops voor creatieve gerechten zonder vlees en vis? Dan kan jij je nu inschrijven voor de volgende workshop van Vleesch noch Vis.