Dwars tegen de crisis in geloven in je eigen kwalitatieve bbq-concept. Met deze instelling won @jordalthuizen de INCH durfprijs. Jord, Gefeliciteerd!

Wat nou recessie, low budget-catering en kortingen? Dwars tegen de crisis in geloven in je eigen kwalitatieve bbq-concept. Met deze instelling won Jord Althuizen - redacteur van Food Inspiration Magazine en mede-eigenaar van het barbecue-cateringbedrijf Smokey Goodness - de INCH durfprijs. En daar zijn wij van Food Inspiration heel trots op!

De prijs wordt uitgereikt aan individuen of organisaties die zich met durf en innovatief vermogen hebben gemanifesteerd en wordt uitgereikt door INCH, de vereniging van afgestudeerden van erkende hoge hotelscholen. Jord: ‘Met kwaliteit, duurzame producten en honderd procent beleving durft Smokey Goodness te geloven in groeien met tegenwind en investeert en rendeert er op los in barre economische tijden.’

Jord, gefeliciteerd, we zijn trots op je! Wil je Jord feliciteren? Laat dan hieronder een bericht achter of stuur hem een tweet!