De lente begint! Bier en fris in de mix wordt de trend.

We zullen nog even moeten wachten voordat het weer ons weer toelaat om te kunnen genieten van een lekker drankje in de brandende zon op een gezellige terras, maar erover fantaseren kan geen kwaad. De strijd om het lekkerste zomerdrankje is daarom vanaf nu ook weer begonnen!

Ook de biermerken zijn zich ervan bewust dat zij in de zomer om hun omzet moeten strijden. Deze zomer kiezen ze ervoor om zich te richten op consumenten die steeds vaker drankjes met een lager alcoholpercentage bestellen. Geintroduceerd wordt daarom Radler. In Oostenrijk en Duitsland al jaar en dag bekend, maar nog niet tot onze regionen doorgedrongen. Radler is een soortnaam voor een lichte mix van bier en fruitsap of -limonade. Na Warsteiner komt ook Amstel met de drank en  zij verwachten dat deze drankcombinatie één van de belangrijkste zomerdrankjes van 2013 wordt. 

 
Wij zijn nieuwsgierig welke frisdrank of limonade jij welleens door je bier hebt gemixt? Je zal vast niet de eerste en zeker niet de laatste zijn..