Een mooie opmaak is een must.

Maar hoe doe je dat? Arne Ramak en Louis Meisen van WeDesignFood geven samen met fooddesigner Maurits van der Vooren handige tips & tricks. In het magazine 'Aan tafel' gaan ze in de weer met kwasten, draaiplateau's, spatels en sjablonen en laten ze zien hoe je de mooiste bordjes kunt opmaken. Hieronder alvast een demo van Maurits dessert 'Go Crazy!'

Over Arne, Louis & Maurtis

Arne Ramak en Louis Meisen zijn de oprichters van We Design Food, een start-up die bedrijven helpt met het ontwikkelen van nieuwe foodconcepten. Ook voor het bijsturen van bestaande horecabedrijven en -ketens kun je ze inschakelen. Met hun jarenlange professionele ervaring in de branche gaan Arne en Louis verder dan alleen een nieuwe kaart ontwikkelen of een concept uitdokteren. Er wordt ook met keukenteams getest, getraind en geïnspireerd.

Maurits van der Vooren was lange tijd sous-chef en food designer van restaurant Latour in hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Hij heeft een grote passie voor patisserie. Dat is niet vreemd, want Maurits komt uit een banketbakkersfamilie. Zijn creativiteit als fooddesigner en bedenker van mooi opgemaakte gerechten hebben hem al 47.500 volgers op Instagram opgeleverd.