Food Inspiration ging langs bij Rob Bongers, hospitality consultant bij Horeca Development.

Zijn consultancybureau is gericht op het verbeteren van de gastvrijheid van de horeca in Nederland. 

Één van de horecaondernemingen die Horeca Development heeft ontwikkeld is Coffeelab in Den Bosch en Eindhoven. Zelf ontwerpt Horeca Development geen interieurs. Wel kijken ze naar het beoogde horecaconcept, en of dat wel goed past op de beoogde locatie en bij de ondernemer in kwestie. Nadat dit is gebeurd, doen ze een doelgroepanalyse en gaan ze kijken hoe de horecaonderneming in grote lijnen moet worden ingericht. 
 

Wat is nu belangrijk? 

"Muziekkeuze, conceptkeuze, maar het belangrijkste van allemaal is gewoon de financiële onderbouwing", aldus Rob Bongers. 


Verbintenis 

Bij Coffeelab in Den Bosch staan grote vierkanten tafels, die zorgen voor een mooie dynamiek. Gasten gaan elkaar helpen met het aangeven van producten die op tafel staan, waardoor ze in contact komen met elkaar. 

 

Benieuwd naar het hele verhaal van Rob Bongers? Bekijk dan de video in de nieuwe editie van het Food Inspiration magazine: Design & Mood.