Ben jij gastvrij, inventief, energiek, en ambitieus? Dan zijn de nominaties van de jaarlijkse awards van @HotelloTOP iets voor jou.

De Hotello of the year Award wordt ieder jaar door de HotelloTOP uitgereikt aan de Hotello van een erkende Hoge Hotelschool opleiding in Nederland, die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche.

Aanmelden?

Bén jij of kén jij iemand die zich onderscheidt via de volgende kernwaarden: gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust. En ben je afgestudeerd aan een Hoge Hotelscholen? Meld je dan voor 11 oktober 2016 aan via www.hotellotop.com/nominatie en wie weet ben jij de Hotello of the Year 2017.

De Hotello of the Year Award 2017 wordt uitgereikt tijdens het HotelloTOP Year Event, dat plaatsvindt op woensdag 11 januari 2017 tijdens de Horecava in RAI Amsterdam.

Psst, ben jij student of 2 jaar afgestudeerd en iets bijzonders in de praktijk gebracht? Meld je dan aan voor de Talent awards!