Tradities zijn er om in stand te houden. In #Amsterdam doet @oomsdiving dit al sinds 1850 met zure bommetjes.

Zuur met historie. Al vier generaties lang trekken de Joodse zuurwaren van familie de Leeuw uit Amsterdam mensen uit de stad en ver daarbuiten.

Vierde generatie de Leeuw

Sinds 1850 staat de Amsterdamse familie de Leeuw bekend om haar zuurinleggerij, waar authentiek Amsterdams Joods tafelzuur wordt gemaakt. In die tijd ontwikkelde Isaac de Leeuw zijn eigen speciale - en tot op de dag van vandaag geheime - smaak in het conserveren en trok met zijn kar gevuld met Amsterdamse uitjes, chutneys en zure bommen langs de huizen. De winkel die volgde was een logisch gevolg. Inmiddels staan Fred en Monique - de vierde generatie de Leeuw - aan het roer.

Ontdek ook andere pickling concepten!