De Krokettenbar in #Gent onder leiding van @DaphneAers is goed op weg om vele harten te stelen. Gent houdt ervan!

Ze werd in 2010 bijna uitgeroepen als beste hobbykok van Vlaanderen, maar Daphne Aers zette zichzelf enkele jaren later pas echt op de kaart als eigenares van De Krokettenbar. Bovendien staat ze eveneens aan het hoofd van een krokettenlijn die ondertussen in de Belgische supermarkten ligt.

Krokettenconcept

Je kan er verschillende soorten versgebakken kroketten afhalen, die in verse broodjes worden gepresenteerd. Er is ook een restaurantruimte met een 35-tal zitplaatsen, waar je in combinatie met een gezonde en hippe salade van je kroket kunt smullen.

Light versie

Daphne past haar concept aan naar het type gast. Omdat kroketten per definitie niet het soort eten zijn waar je je achteraf licht en gezond door voelt, biedt ze haar kroketten eveneens in tapasversie aan. Daar kan je indien gewenst ook een glas wijn bij bestellen.

Bekijk in het Food Inspiration Magazine de andere hotspots in Gent!