Lokale kruidenier @YvesDeMoor maakt een selectie van betere producten en houdt ook heel erg van een praatje!

Een lokale kruidenier die voor jou een selectie van de betere producten maakt en een gezellige prater is. Hoe heerlijk klinkt Moor & Moor in het kort?

Lokale leveranciers

Voor ondernemer Yves De Moor is lokaal ondernemen belangrijk. Daarom selecteert hij lokale leveranciers die aan een eerlijke prijs willen leveren. Dikwijls zijn de producten op kleine schaal geproduceerd en hebben ze een eigen verhaal.

Ontmoetingsplek

Omdat Moor & Moor is uitgerust met een buitenterras en er ook boven de kruidenierszaak een eetkamer is, groeide ‘de kruidenier om de hoek’ al snel uit tot ontmoetingsplek voor Gentenaars en andere buurtbewoners. Boven drinken ze hun koffie en eten ze voedzame boterhammen voor ze nog snel even de winkel induiken om inkopen te doen voor het avondeten.

STACH in Nederland

Met STACH-food hebben wij in Nederland een soortgelijk concept. Zij zijn gevestigd op meerdere locaties in Amsterdam en Utrecht en op één locatie in Overveen.

Bekijk in het Food Inspiration Magazine de andere hotspots in Gent!