Het @themichelberger hotel laat zien dat je meer kunt dan alleen slapen in een hotel. Bekijk nu de video!

Het Michelberger hotel in Berlijn bewijst dat een hotel zoveel meer kan zijn dan alleen een plek om te slapen. Het Berlijnse hotel brengt een merk voort, een beleving, een community. Het hotel is onderdeel geworden van een groter geheel.

Rauw en dynamisch

Gevestigd in een monumentaal pand uit de negentiende eeuw straalt het hotel een rauw en dynamisch gevoel uit, zonder dat het kil of koud wordt. Net als Berlijn zelf. Niet alleen de 110 verschillende kamers voelen als thuiskomen, ook de openbare ruimtes van het hotel zijn gezellig.

Trek je terug

In de hideout-kamers kun je niet alleen slapen, maar ook eten, koken, werken, relaxen en jezelf volledig terugtrekken. Deze kamers hebben werkelijk alles, van sauna en regendouche tot keuken met eettafel. En als je zelf geen zin hebt om te koken kun je gebruik maken van het exclusieve roomservicemenu. Er is zelfs een extra slaapkamer voor gasten die op visite komen. 

Lees meer over het Michelberger hotel in de Berlijn-editie van het Food Inspiration magazine.