Welke concepten zijn onmisbaar wanneer je Berlijn bezoekt? In het Food Inspiration magazine maakten wij een selectie!

We kunnen wel stellen dat Berlijn hipper dan ooit tevoren is. De perfecte locatie voor een stedentrip. Maar welke Berlijnse concepten mag je echt niet missen? In het Food Inspiration magazine hebben wij een selectie gemaakt van food concepten die je wat ons betreft zeker moet bezoeken wanneer je naar Belijn gaat.

Hotspots Berlijn

Een van deze concepten is Daluma. Hun filosofie is: effectieve voedingsstoffen voor je lichaam krijg je alleen maar uit verse en natuurlijke bronnen. Om die reden kiezen ze bij Daluma voor raw food. Elke dag worden er verse sappen, smoothies, salades en volledige maaltijden gemaakt die gericht zijn op een bewuster en gezonder leven.

Nieuwsgierig geraakt naar de rest van de concepten?