Je eigen veilige bubbel. In deze hotelconcepten kunnen we ons hart verliezen...

Comfortabel, veilig en rustig, is wat je voelt bij deze slaapconcepten. Hier vind je alles wat je nodig hebt. Je eigen veilige bubbel. Home is where the heart is... En hier kunnen wij ons hart wel verliezen. Nooit meer naar huis!

ROOST

Het long-stay hotel concept ROOST combineert het huiselijke gevoel van Airbnb-appartementen met de voordelen van een boutique hotel. Met 27 volledig ingerichte appartementen, is ROOST toch echt een hotel. Al zou je gevoel je iets anders vertellen. In dit hotel in Philadelphia kun je verblijven in loft-achtige ruimtes, van studio’s tot penthouses.

Best of both worlds

ROOST is ontworpen door Morris Adjmi Architects - onder meer bekend van The Wythe Hotel. Het bureau heeft ervoor gezorgd dat het in elk appartement voelt alsof je thuiskomt. En dat gevoel wordt nog meer versterkt door een verscheidenheid aan diensten die het hotel aanbiedt. Van wasmachines en drogers, tot Apple TV’s en zelfs een fiets sharing-programma.
Ben je ook buitenshuis thuis.

Ontdek meer ‘bubbelhotels’ in de hoteleditie van Food Inspiration Magazine. 
 

Beeld: Matthew Williams