Crabcakes, Bretonse viskoekjes of een basis chowder gemaakt van uitsluitend de restverwerking van duurzame vissoorten? Zomaar een paar voorbeelden van specifieke producten die versvishandel Jan van As heeft ontwikkeld voor de foodservice.

Meer rendement

De producten vallen onder de nieuwe lijn Vis&Innovatie. Via Vis&Innovatie denken ze bij Jan van As graag met de klanten mee en bieden de producten op alle fronten gemak in de keuken. Met meer rendement als resultaat.

Geen toevoegingen, wel voordelen

De vissen en schaal- en schelpdieren die worden gebruikt voor Vis& Innovatie worden gevangen in het juiste seizoen. Dit resulteert in een kwalitatief en innovatief product, dat bovendien ontzettend lekker is. Belangrijk is uiteraard de kwaliteit van de vis, zonder toevoeging van E-nummers, en dat de producten voordelen moeten bieden voor de foodservice.

Professionele productontwikkeling

Ronald Oud, voormalig executive chef van Hotel Okura in Amsterdam, is aan Vis& Innovatie verbonden als productontwikkelaar. Hij geeft leiding aan de ontwikkelings- en productiekeuken. Ronald en zijn team kunnen in overleg en in samenwerking elk gewenst nieuw product ontwikkelen en produceren.

Ronald Oud, productontwikkelaar van Vis&Innovatie

Het assortiment

Op dit moment zijn de volgende producten in het Vis&Innovatie assortiment te krijgen: Langoustine Bisque, Basis Krab Bisque, Basis Chowder, Crabcakes en Bretonse Viskoeken.

Wil je meer rendement en gemak in je keuken?