Je merkt steeds vaker dat consumenten bewust voor verantwoorde voeding kiezen. Ook als ze uit eten, gaan ze voor gerechten die zijn gebaseerd op zo puur mogelijke ingrediënten. Hierdoor stijgt de vraag naar pure producten.

Meer dan vroeger willen mensen weten waar hun eten vandaan komt en wat er in de gerechten zit die ze voorgeschoteld krijgen in een restaurant. We zien dat een bedrijf als Verstegen die interesse voor pure, kwalitatieve producten deelt. Zoals bijvoorbeeld met het Verstegen Pure label. Door gebruik te maken van pure ingrediënten worden horecaondernemers geholpen in het creëren van de mooiste smaken. Met kruiden en specerijen kun je je gerechten namelijk mooi op smaak brengen zonder extra toevoegingen en een hoog zoutpercentage. 

Aan de slag met minder zout

Producten die onder het Pure label vallen, bevatten geen declarabele allergenen. Ze hebben bovendien een laag zoutgehalte en zijn MSG- en fosfaatvrij. Alleen natuurlijke smaakmakers worden gebruikt om de producten binnen deze lijn hun unieke smaak te geven. Er zitten helemaal geen toevoegingen in. Dat geldt voor alle producten die het label dragen. Van enkelvoudige producten en mixen, tot Spice Oils en sauzen. Staat er op een product het groene Pure logo? Dan mag je ervan uitgaan dat het 100% puur is. 

Geen (extra) allergenen

Als je de producten uit deze nieuwe lijn gebruikt, ben je er zeker van dat je geen (extra) allergenen toevoegt aan je recept en sluit je ook het risico op kruisbesmetting bij de bereiding uit. Het legt de basis voor de mooiste smaken. Pure smaken. Neem eens een kijkje in het assortiment van Verstegen Pure.