100% plantaardig. Geen vlees, geen vis, geen zuivel. Niets bakken, braden of grillen. 42° Raw zette een nieuwe trend in Europa.

Eten om je goed te voelen en er goed uit te zien. 42° Raw zet een nieuwe trend in Europa. Op een A-locatie in Kopenhagen wordt in 2010 de eerste rawfood-outlet van Denemarken geopend. Door het hippe design krijgt rawfood een nieuw imago.

100% plantaardig

Geen vlees, geen vis, geen zuivel. Niets bakken, braden of grillen. En niets wordt verhit boven de 42 graden om de denaturatie van voedsel - het verlies van enzymen en vitaminen - te voorkomen. Dat is de filosofie achter 42° Raw.

Van virtueel naar reëel ondernemen

Oprichter Jesper Rydahl is succesvol met een van de eerste social networksites in Denemarken. Dan komt Facebook en moet hij omzien naar een andere uitdaging. Hij wordt geraakt door de filosofie achter rawfood en besluit de stap te maken van virtueel ondernemen naar reëel ondernemen. Hij wil een gezonde lifestyle combineren met een sociale omgeving. En hij wil rawfood naar een groter publiek brengen. De keuze voor een nieuw Rawfood-concept met hippe ambiance op een toplocatie is het gevolg.

City Guides!

Food Inspiration reist de hele wereld over, op zoek naar inspirerende concepten. Dit werk hebben we onder meer gebundeld in onze City Guides. Bestel nu twee City Guides naar keuze in de webshop en betaal slechts 50 euro. De CityGuides kosten normaal 35 tot 75 euro, dus tel uit je winst!