Have you noticed? Met de nieuwe LEES LATER-button mis je nooit meer het allernieuwste Food Inspiration Magazine!

Iets nieuws opgemerkt aan de mailing van de nieuwe Amsterdam-editie van het Food Inspiration Magazine? Dat kan kloppen! We zitten hier niet stil en begrijpen hoe hectisch het leven van alledag is geworden. Vanaf nu plan je het lezen van het magazine daarom heel gemakkelijk rechtstreeks vanuit je e-mail in je digitale agenda met de ‘Lees later’ button.

Lees later

Dus zit je op de eerste maandag van de maand om 12.00 aan je lunch, in een meeting of sta je net met al je hebben en houden in de keuken? Dan herinnert jouw agenda je er ’s avonds, op zondag tijdens het ontbijt of op welk tijdstip dan ook aan dat er een gloednieuw magazine op je te wachten staat. 

Enjoy!

Ontvang je het magazine nog niet in je mailbox? Meld je dan hier aan.