Versterking in het team van Shoot my food communications. Meet onze nieuwe projectmanager @HorecaJS.

Joost Scholten start als projectmanager bij Shoot my food communications. Hiervoor was Joost hoofdredacteur van horecavakblad Entree Magazine. Hij heeft veel kennis van de branche en van communicatie. Joost heeft een journalistieke achtergrond en is groot liefhebber van food.

Terug naar liefde

'Ik ben heel erg blij met mijn overstap, omdat ik hiermee terugkeer bij mijn oude liefde: de wereld van food. Als freelancer werkte ik al veel voor gastronomische bladen, sprak ik chefs en reisde ik naar interessante culinaire bestemmingen voor reportages en verslagen. Als hoofdredacteur van Entree Magazine verbreedde ik mijn focus en leerde ik uiteraard erg veel bij, maar ik ben heel blij dat ik weer in de wereld van het eten aan de slag kan.'

Grensverleggend en creatief

Joost maakt vanaf 9 februari 2015 onderdeel uit van creatieve en dynamische team van Shoot my food communications. 'Zij hebben in heel korte tijd een uitstekende reputatie op weten te bouwen met prachtige campagnes en een grensverleggende, creatieve benadering in de wereld van de foodservice. Ik ga met mijn achtergrond in de journalistiek en communicatie, en mijn liefde voor de wereld van food, een mooie bijdrage leveren aan het uitbouwen van dat succes.'