Restaurant in eigen keuken. @bilderdeclercq introduceert recepten van Amsterdamse horeca

Een aantal Amsterdamse restaurants leggen voortaan hun populaire gerechten bij Bilder & De Clercq in de schappen. Iedere maand zal er één signature dish van een Amsterdams restaurant in de winkels verschijnen. De recepturen worden stap-voor-stap beschreven waarbij alle benodigde ingrediënten in de juiste hoeveelheid verkrijgbaar zullen zijn in de winkels. Zo kun je professionele restaurantgerechten gewoon thuis in je eigen keuken bereiden.

Amsterdamse horeca in huis

Het initiatief is ontstaan vanuit de inspiratie die Bilder & De Clercq uit recepten van top restaurants opdoet. Zo kwamen zij op het idee om het beste van de Amsterdamse horeca in huis te halen. Op deze manier vult de winkel de Amsterdamse horeca aan, maar ook andersom. Nu kun je thuis ook genieten van topgerechten en wanneer het naar meer smaakt, weet je precies welk restaurant je moet bezoeken voor meer lekkers!

De eerste drie deelnemende restaurants zijn Envy, Par Hasard en Americano Bar & Kitchen. Na lancering zullen de volgende deelnemende restaurants onthuld worden.

Op donderdag 22 januari ligt het eerste Amsterdamse restaurantrecept in de winkels van Bilder & De Clercq op De Clercqstraat en de Ceintuurbaan.