Los al je problemen op met dit bier.

Er is een heerlijke manier om tot je creatieve hoogtepunt te komen: een perfect punt om je problemen op te lossen. The Problem Solver is een Indian Pale Ale bier ontwikkeld door CP+B uit Kopenhagen dat niet alleen gebrouwen is om je smaakpapillen te prikkelen, maar ook voor je hersencellen.

Bierliefhebbende onderzoekers hebben bewezen dat wanneer je precies het alcoholniveau van 0,075% bereikt, de gemiddelde persoon op zijn creatieve hoogtepunt is. Dit kan bereikt worden door The Problem Solver te drinken, met een alcoholpercentage van 7,1%. Omdat dit afhankelijk is van je lichaamsgewicht, is er op de fles een indicator geplaatst waarop afgelezen kan worden hoeveel bier vereist is per lichaamsgewicht. Zo is er voor een vrouw van 60kg maar een half flesje nodig en voor een man van 85kg gemakkelijk het gehele flesje.

Er is echter een waarschuwing: Geniet van precies de juiste hoeveelheid bier en het verbetert je creatieve proces, maar drink teveel en er gebeurt het tegenovergestelde!