Een goed product alleen is niet genoeg. Tijd voor creativiteit bij de nieuwe cursus van @HASKennisTrnsfr

Alleen een goed product is tegenwoordig niet meer genoeg, om een nieuw product op de markt te brengen moet je innovatief en creatief zijn. Conceptontwikkeling in food is een curcus op de HAS waarbij je creativiteit wordt gestimuleerd en je kennis wordt verbreed op het gebied van productontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om je creativiteit en productontwikkeling skills naar een hoger level te tillen met een speciaal conceptontwikkelingsmodel. De cursus is gericht op een brede doelgroep met een affinitiet in de foodsector, van levensmiddelentechnologen tot bakkers en foodmanagers van een pretpark. 

'De productontwikkeling gaat goed, maar aan de creativiteit ontbreekt het een beetje'

Volgens de HAS is er behoefte om op een meer objectievere wijze producten te kunnen ontwikkelen. Welke stappen moet je ondernemen om tot een geslaagd succes te komen? Wat is je visie en wat zijn belangrijke waarden voor het product. Met verschillende creatieve technieken worden er ideeën gegenereerd en gevisualiseerd. Het blijft niet bij een idee, maar er wordt ook nagedacht over de verpakking en andere productuitingen. 

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen is onderdeel van HAS Hogeschool en richt zich op de zakelijke markt. Met toegepast onderzoek & advies richt de HAS zich met name op bedrijven en overheidsinstellingen in de agribusiness, food-, milieu- en groene sector. 

Interesse in deze cursus? Bekijk de site voor meer informatie