Op zoek naar de meest innovatieve horeca in Rio de Janeiro #letsgetnaked #trendreport2015

Food Inspiration reist de hele wereld over op zoek naar de nieuwste concepten en foodtrends. Er wordt wel eens gezegd dat dit de mooiste baan ter wereld is. Om ons vijfjarige bestaan te vieren, wilden we dit zelf iemand laten ervaren. Daarom zochten we iemand die een week lang – volledig verzorgd – voor ons de trends in Rio de Janeiro wilde ontdekken.

Ido Essed

Van de 110 sollicitaties die binnenkwamen zijn de tien inzendingen met de meeste stemmen op facebook naar de finale gegaan. Op het kantoor van Food Inspiration mochten zij zichzelf presenteren aan een driekoppige jury.

Een pitch, presentatie en vragenvuur. Er stond de sollicitanten een pittige uitdaging te wachten. Op alle mogelijke manieren zijn de kandidaten getest op wat zij kunnen. Aan het eind van de avond waren wij er uit. Ido Essed werd onze man. Hij mocht zeven dagen lang op zoek gaan naar de meest innovatieve restaurants, hotels en clubs in Rio de Janeiro.