Wie denkt dat whisky aan glans heeft verloren, heeft het mis. Whisky is hip & happening. Lees het in @DrinkInsp_Mag

Vroeger waren de kwaliteitskenmerken van whisky de naam en het aantal jaar op de fles. Tegenwoordig zijn het smaak, stijl en toepasbaarheid in mixdranken die bepalend zijn. Zo drinken Aziaten hun whisky graag in de mix met groene thee. In de Caraïben mixt men whisky met kokoswater voor een frisse cocktail.

Drink Inspiration Magazine

Het nieuwe Drink Inspiration Magazine staat in het teken van whisky en hoe je van deze drank een booming booze kunt maken. Het gaat daarbij om kennis en beleving. Het aanleggen van een goede whiskykaart hoort daarbij. Zoals barmanager Steven Cooney van de Schotse whiskybar The Quaich zegt: 'If you say you don’t like whisky, you just haven’t found the right one yet.'

Lees het magazine.