Koffie gemaakt door pure mankracht met een snufje technologie, ontdek @Velopresso

Nu mobiel zijn de nieuwe standaard wordt, zien we steeds meer crazy concepten opdoemen. Zo ook de Velopresso. De Velopresso maakt koffie met een kleine footprint. Met een paar trappen op de pedalen wordt er genoeg kracht gegenereerd om een goede espresso te malen. 

Driewieler
Velopresso is een innovatief koffieconcept met kwaliteitsvolle espresso op straat, events, festivals, in het park etc. Het is ontworpen vanuit een driewieler met een uniek pedalensysteem. Mankracht speelt echter een grote rol bij de Velopresso, want zonder te trappen op de pedalen is er geen koffie of heerlijke espresso. In dit concept worden high-tech en old-tech samengevoegd, dit vormt samen een unieke fiets zonder elecktriciteit, geen herrie, geen motoren maar pure heerlijke koffie.

Benieuwd naar de Velopresso of andere crazy concepten? Bekijk het artikel hier.