Eat the food you mind and mind the food you eat. Vietnamees streetfood bij @la_vietnamita Barcelona.

Diegene die spreekwoordelijk tegen deze Vietnamese street food deli in Barcelona aanloopt heeft prijs! Vietnamees eten vind je nergens authentieker dan hier: simpel en ongecompliceerd, maar toch extreem lekker en gezond.

Mind your food
Een bezoek aan La Vietnamita neemt je terug naar de culinaire juweel van het Oosten. Met de slogan ‘we mind food’ staat het Vietnamese food concept voor het principe om bewust te eten; eat the food you mind and mind the food you eat. Het interieur reflecteert de simplistische maar kwalitatieve aanpak en maakt dit weldoordachte concept helemaal af.

4x W
Wie: La Vietnamita
Wat: Vietnamees street food restaurant
Waar: Carrer Comerç, 17 & Carrer del Torrent de l’Olla, 78
Website: www.lavietnamita.com